top of page

SERVICES

Image by C Joyful

OCCASIONS

Ton's Autohal staat voor betrouwbare en betaalbare occasions van Franse merken Peugeot, Renault en Citroen en hebben wij regelmatig andere merken, die wij tegen scherpe prijzen aanbieden. 


Onze occasions krijgen een complete kwaliteitscontrole en afleverbeurt na verkoop. Bij aankoop kunt u uw oude auto inruilen tegen een redelijke prijs. 
APK KEURING

APK-keuring & onderhoud van personen auto's, bedrijfswagens en campers tot 3500kg. Mocht er iets aan uw auto mankeren dan geven wij aan op welke punten de auto wordt afgekeurd. Wij geven u na afkeuring een prijsopgave van de geconstateerde gebreken, indien u akkoord gaat met reparatie zorgen wij ervoor dat de auto alsnog wordt goedgekeurd.

Under the Car
image-1601041082674.jpg5574938610773688161.jpg

ONDERHOUD

Regelmatig onderhoud is misschien wel de belangrijkste voorwaarde voor meer rijplezier en het vermindert de kans op onnodige reparatiekosten. Want een goed onderhoud aan uw voertuig geeft veiligheid en betrouwbaarheid. Infomatie. Over onze service: bij een kleine beurt worden de essentiële punten nagekeken zoals het peil van de vloeistoffen, airco gas r134a, remmen, verlichting, autobanden, motorolie ververst en het oliefilter vervangen.
Bij een grote beurt wordt het gehele voertuig nagekeken. Denk aan olie en luchtfilters, airco gas r134a, remsystemen, elektrische circuits, schokdempers, uitlaat etc. Gedurende de reparatie houden wij u op de hoogte van de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

BANDEN


Wij beschikken over een grote voorraad zowel nieuwe- als goed gebruikte banden van verschillende merken en maten voor scherpe all-in prijzen. 


Zomer - Winter - All seasons - Bestelwagen - Camper banden


Wij kunnen deze voor u monteren terwijl u wacht!
Tevens kunnen wij uw winterbanden opslaan tegen en geringe vergoeding.

Stacked Tires
Untitled

AUTO ONDERDELEN

Wij zijn al 30 jaar een begrip in Franse onderdelen. Ruime voorraad nieuwe- en gebruikte onderdelen voor Renault, Peugeot en Citroen! 
Bel 020-6337980 voor het onderdeel dat u zoekt.

INKOOP DEMONTAGE  AUTO'S 

Inkoop van sloop, schade, en afgekeurde auto's van alle merken. Wij kunnen deze met onze eigen auto ambulance ophalen in de gemeente Amsterdam en omstreken. U Krijgt een vrijwaring van uw oude auto ter plaatsen of via de E.mail.

Untitled
Untitled

SCHADE AAN UW AUTO?

Bij schade als gevolg van bijvoorbeeld een aanrijding kunnen wij een schadebegroting maken van de kosten voor reparatie van uw auto.
Dit expertiserapport waar de schade op vermeld staat kunt dan sturen naar uw verzekering.

Staat uw gewenste service hier niet bij? Neem dan contact met ons op!

Services: Services
bottom of page